logo bg banner kauppias spacer


Kaunis katsoa ja kattaa kevätjuhlissakin !


Muumipäivät!

Huhtikuun ajan luvassa on uutuuksia ja klassikoita sekä paljon tarjouksia muumituotteista. Myymälän muumikyselyyn vastanneiden kesken arvomme silmälasillisen Tove Juhla -muumimukin.

Vappuna juhlitaan! Palvelemme aattona 30.4. klo 10-15. vappupäivän 1.5. suljettu ja lauantaina 2.4. klo 10-14..

Astialiisasta löydät myös wanhat, tuotannosta poistuneet ja uudet Arabian astiat, kotimaista lasia, emalia ja muumituotteita. Täydennykset kodin kahvi- ja ruokapöytään, ideoita sisutukseen sekä persoonallisia lahjoja. Muistathan myös Lahjakortin : )

Astialiisan myymälä on näkemisen arvoinen mahtavine valikoimineen. Vaikka meillä ei ole nettikauppaa, kuvia löydät facebookista. Tykkääjiä on pian 5400! Astialiisa facebookissa!

Kahvikuppinäyttely esittelee Arabian kuppeja 1870-1930 -luvuilta. Osa kupeista on harvinaisuuksia, joita et muualla näe, mutta saatatpa löytää joukosta myös tutun kupin mummolasta.

hylly2 spacer
etusivu spacer
tuotteet
aikamatka spacer
nayttely spacer
iittala spacer
etsintapalvelu spacer
martinex spacer
yhteystiedot spacer
arabia spacer
bg


Arabia-valikoimamme on Suomen monipuolisin.

Viimeisimmät hankinnat ovat mm. seuraavista sarjoista:
Fauna, Romantica, Flora, Grapponia, Aurinkopullot, Ultima thule, Mondo, Aurora, Senaattori, Pioni, Boy, Herttua, Apila, Solaris, A. Aalto, Arctica, Marski, Luna, Kasperi, Jesperi, Nostalgia, Niva, Savonia, Mesi, Artturi, Kekkerit, Joiku

ja astioita mm. seuraavista sarjoista: Lumikukka, Primavera, Sotka, Taika, Anemone, Gardenia, Kauno, Pekka, Aurinkoruusu, Atria, Heini, Fenno, Origo musta, Teema harmaa, Fiesta, Herkku, Tytti, Oksa, Saara, Pomona, Roosa, Katri, Meri, Ruija, Elina, Polaris, 24H, Kirsikka, Sohvi, Muumit, KoKo, Gardenia, Tuula, Kosmos, Sointu, Paju, Verkko, Rosita, Kulta-aika, Harlekin, Minerva, Pallas, Hera, Varpu, Irja, Doria, Tammi, Mira, Katrilli, Stella, Rio

spacer
muurla spacer
muumimuki1 spacer
muumimuki2 spacer
muumimuki3 spacer
yhteystiedot muumimuki4 spacer